лепешечки из нута и цуккини – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) для приготовления лепешечки из нута и цуккини – дорухат.:
чормацз – 250 г. сухого (замочить на 12 соат, ьӯшондан 50-60 дақиқа)
цуккини – 2 маленьких, порезанных кубиками
пиёз – 1 дона., нашинковать
равғани зайтун – 3 st.l.
приправа карри – 1 tsp.
намак, мурч
занҷабил – размером с грецкий орех, натертый или мелко нарезанный
сир – 3 зубца, измельченный
яйца куриные – 3 дона.
шарбати лимӯ – 1,5 st.l.
пергамент
Аксҳо аз табақ тайёри:
лепешечки из нута и цуккини

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Как приготовить лепешечки из нута и цуккини – ресепт.
в большой сковороде разогреть масло и потушить лук и цуккини до золотистого цвета при постоянном помешивании.
намак, мурч, добавит карри, имбирь и чеснок и тушить, нутқе, еще 3 дақиқа.
хориҷ аз гармо.
в блендер добавить яйца, чормацз, овощи и лимонный сок.
довести массу до однородности.
разогреть духовку до 200С и застелить противень пергаментом.
выкладывать тесто столовой ложкой на противень и запекать 20 дақиқа то Браун тиллоӣ.

Аксҳо хӯрок тайёр:
лепешечки из нута и цуккини


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*