Медовый печёный цыплёнок – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) для приготовления Медовый печёный цыплёнок – дорухат.:
Целый цыпленок, порезанный на куски,
пол-чашки растопленного сливочного масла,
пол-чашки мёда,
четверть чашки горчицы,
1 tsp. намак,
1 tsp. карри.
Аксҳо аз табақ тайёри:
Медовый печёный цыплёнок

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Как приготовить Медовый печёный цыплёнок – ресепт.
Подогреваем духовку до 175°С. Размещаем на противне куски цыплёнка, поливаем смесью из масла, асал, горчицы и карри. Выпекаем это всё в течении 75 дақиқа (дар бораи), но при этом каждые 15 минут поливаем соком, который получается при жарении. На гарнир идеально подходит рис.

Аксҳо хӯрок тайёр:
Медовый печёный цыплёнок


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*