мясная нарезка а-ля закусон – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) для приготовления мясная нарезка а-ля закусон – дорухат.:
язык,занбурўѓњо(champignons),пиёз,бастурма,карбанат,яхмос,намак,мурч.
Аксҳо аз табақ тайёри:
мясная нарезка а-ля закусон

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Как приготовить мясная нарезка а-ля закусон – ресепт.
Язык,грибы и лук мелко нарезать,обжарить в раст.масле до золотистого цвета,илова кардан 1 ложку муки и залить сметаной,тушить до загустения.Бастурму нарезать и выложить на блюда,карбонат нарезать свернуть конусоми и наполнить начинкой из грибов с язвком.Украсить виноградом и помидором.Очень просто и вкусно.

Аксҳо хӯрок тайёр:
мясная нарезка а-ля закусон


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*