Мясо по-французски (интихоб 1001) – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) для приготовления Мясо по-французски (интихоб 1001) – дорухат.:
Свининка 1-1,5 кг.
помидор – 2 дона.
пиёз – 2 дона.
панир – 250 г.
горчица
майонез
намак, мурч
Аксҳо аз табақ тайёри:
Мясо по-французски (вариант 1001)

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Как приготовить Мясо по-французски (интихоб 1001) – ресепт.
Свинину порезать порционными кусками толщиной 1-2 дидан. Отбить с двух сторон. намак, мурч. Обмазать горчицей, с двух сторон, и убрать в холодильник на 3 соати.
Выложить мясо на противень. Поставить в духовку 250* аз 10 дақ. В это время режем лук и помидоры кольцами, трем сыр на крупной терке.
Достаём мясо из духовки и укладываем слоями лук и помидоры, заливаем майонезом и засыпаем тёртым сыром, ставим обрано в духовку на 20 дақ (200*).
Иштиҳоӣ том!!!

Аксҳо хӯрок тайёр:
Мясо по-французски (вариант 1001)


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*