Праздничная буженина – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) для приготовления Праздничная буженина – дорухат.:
500-600 г свинной шеи
1-2 tsp. семян горчицы
6-7 дона сирпиёз
1 сабзро
цедра 1/2 лиму
крупная соль (много)
черный молотый перец
ќаламфури сурх
молотая паприка
Аксҳо аз табақ тайёри:
Праздничная буженина

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Как приготовить Праздничная буженина – ресепт.
Свинину хорошо натереть солью. Чеснок и чили измельчить. Оставшимися специями покрыть мясо со всех сторон.
Завернуть в два-три слоя фольги и поставить в духовку 250 гр на 1,5-2 соати (до полной готовности).
Дать остыть и нарезать.

Аксҳо хӯрок тайёр:
Праздничная буженина


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*