салат “Египетский” – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) салатҳои “Египетский” – дорухат.:
Помидоры сорта «болгарские»(малосочные, но мясистые) 3 средних
Лук репчатый фиолетовый – 60 г
Фисташки очищенные – 30 г
Перец красный молотый острый
Масло кунжутное
Аксҳо аз табақ тайёри:
Салат Египетский

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Чӣ тавр омода кардани хӯриш “Египетский” – ресепт.
Помидоры мелко порезать (кубиком или с руки).
Орешки слегка истолочь в ступе или слегка порубить ножом.
Лук измельчить кубиком.
Смещать ингредиенты, поперчить по вкусу, но чтобы было достаточно остро.
Полить кунжутным маслом, которое приятно оттенит орешки.
Дать слегка настояться, если есть время. Салат пустит сок.
Иштиҳоӣ том!

Аксҳо хӯрок тайёр:
Салат Египетский


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*