салат “Пьемонтский” – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) салатҳои “Пьемонтский” – дорухат.:
куриное филе отварное – 2 дона., яйца отварные – 4 дона., огурцы свежие – 200 г., champignons (не крупные) – 300 г., чошнии лубиж, шарбати 1/2 лиму, намак, омехтаи қаламфури, майонез.
Аксҳо аз табақ тайёри:
Blankrecipe

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Чӣ тавр омода кардани хӯриш “Пьемонтский” – ресепт.
Сырые шампиньоны нарезать на 4 қисмҳои, полить лимонным соком и соевым соусом, оставить пока спокойно мариноваться (но не более 30мин.). Тем временем нарезать куриное филе, тухм (сваренные вкрутую) и огурцы крупными кусочками, размером приблизительно, как ломтики шампиньонов. Перемешать все продукты с грибами, намак, мурч (я использую свежеразмолотую смесь перцев), заправить майонезом и наслаждаться вкусом.

Аксҳо хӯрок тайёр:
Blankrecipe


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*