Схаб из свинины (Русская кухня) – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) для приготовления Схаб из свинины (Русская кухня) – дорухат.:
Капуста 0,8 кг.
Свинина нежирная 1,2 – 1,5 кг.
Соль по вкусу
об 200 г.
Аксҳо аз табақ тайёри:
Blankrecipe

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Как приготовить Схаб из свинины (Русская кухня) – ресепт.
1,2-1,5 кг нежирной свинины нарезать кусочками, намак, уложить в кастрюлю слоями, чередуя с шинкованной капустой (всего 800 г), илова кардан 0,2 л воды и тушить на среднем огне до готовности. (Древнерусский рецепт)

Аксҳо хӯрок тайёр:
Blankrecipe


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*