Свинья под грушей – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) для приготовления Свинья под грушей – дорухат.:
Свинина-стейк-3шт.
Груша-1шт
Сливки -немного
Сыр -немного
Специи -любимые
Аксҳо аз табақ тайёри:
Свинья под грушей

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Как приготовить Свинья под грушей – ресепт.
Отбить, порезать на более мелкие кусочки,приправить специями.
Уложить на противень
грушу очистить,достаточно тонко порезать дольками и разложить на мяско.
Пролить немного сливками.
Посыпать сыром.
Запекать в духовке до красивой румяной корочки.

Аксҳо хӯрок тайёр:
Свинья под грушей


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*