,,веериз баклажанов – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) барои тайёр кардани хўрок ,,веер'' из баклажанов – дорухат.:
3 баклажана
4 помидор
300г сыра гауда
2-3 дона сирпиёз
4 стол.ложки растительного масла
2 стол.лимонного сока
зелень укропа и петрушки
намак
мурч
Аксҳо аз табақ тайёри:
,,веер'' из баклажанов

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Чӣ тавр пухтан ,,веер'' из баклажанов – ресепт.
1 баклажаны вымыть и обсушить.Острым ножом разрезать баклажаны веером толщиной 1см.Посыпать солью и оставить на 15 дақ
2 помидоры помыть и нарезать кружочками.Cыр нарезать тонкими
ломтиками
3 для соуса очистить и пропустить через пресс чеснок.Смешать
с 3 ст ложками раст масла, добавить лимонный сок,нанд,посолить и поперчить
4 духовку нагреть до 200 дараҷа
баклажаны помыть и слегка отжать
5 на противень,смазанный раст маслом выложить баклажаны
проложить каждую пластинку помидором и сыром
сверху полить соусом
6 запекать 25-30 дақ

Аксҳо хӯрок тайёр:
,,веер'' из баклажанов


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*