Жульен – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) для приготовления Жульен – дорухат.:
500г занбурўѓњо ( белые, champignons)
1 большая луковица
равған
2 ст л муки
200г яхмос ширї 30% фарбеҳро дидам,
200яхмос г 20% фарбеҳро дидам,
150панир г (жирный, легкоплавящийся, например Олтермани)
Аксҳо аз табақ тайёри:
Жульен

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Как приготовить Жульен – ресепт.
Грибы мелко нарезать и обжарить с луком на сковороде на сливочном масле, илова намак. На другой,(хушк) сковороде, обжарить муку до кремового цвета. В кастрюльке смешать сметану и сливки и довести до кипения. Понемногу добавлять муку, чтоб не было комочков. Прокипятить. Если жидко, то добавить муки, если густо, то сливок. Смешать эту смесь с грибами.Уложить в кокотницы и посыпать тертым сыром. Запекать до образования корочки.

Аксҳо хӯрок тайёр:
Жульен


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*