Julien баҳор – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) для приготовления Жульен Весенний – дорухат.:
250 г куриных грудок
200 г грибов (занбӯруц)
куриный бульон
яхмос
50 г сливок
100 г сыра зелень
орд
Аксҳо аз табақ тайёри:
Жульен Весенний

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Как приготовить Жульен Весенний – ресепт.
отварить курочку
пережарить грибы и курицу на слив.масле
сделать соус: на слив.масле пережарить до золотистого цвета муку, илова кардан 3 Моддаи. ложки куриного бульона, 3 ложки сметаны, и немного сливок, добавить соль и перец по вкусу
перемешать курицу и грыбы вместе с соусом
разложить в кокотницы и посыпать сыром
отправить в духовку на 10-15 дақ.
готовый жульен посыпать зеленью!

Аксҳо хӯрок тайёр:
Жульен Весенний


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*