Алые паруса” – reçete.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Hiçbir değerlendirmesi yaparken)
Yükleniyor...

malzemeler


Ne gerek (gıda katkı maddeleri) pişirme “Алые паруса” – tarifi.:
2 больших баклажана , 12 кг говяжьего фарша , 2 ampuller ,12 л томатного сока , твёрдый сыр 200 g , tuz, biber
bitmiş yemeğin Fotoğraf:
Алые паруса

talimat (reçete), pişirmek için nasıl:


pişirmek için nasıl “Алые паруса” – reçete.
разрезать баклажаны вдоль и вынуть часть сердцевины (сделать углубление) запечь в духовке при температуре 200 derece 15 -20 dakika .
порезать мелкими кубиками лук обжарить до прозрачности , добавить фарш и мелко порезанные внутренности баклажана , добавить томатного сока.
выложить фарш в половинки баклажана и посыпать сыром .Запекать при температуре 180 derece 5-10 dakika .

Fotoğraf Hazır yemekler:
Алые паруса


tarifi gibi? e-posta yoluyla doğrudan e-posta tarifleri alın veya blogun RSS beslemesine abone!



 

Başarıyla burada Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

*