Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – reçete.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Hiçbir değerlendirmesi yaparken)
Yükleniyor...

malzemeler


Ne gerek (gıda katkı maddeleri) pişirme “Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – tarifi.:
kabak(или тыква маленькая) – 2 adet.(600 g.)
НАЧИНКА:
Лук красный – 1 adet.(100 g.)
Вяленые томаты – 5 parçalar.
pirinç(басмати) – 100 g. (залить водой на 20 dakika)
Сушёные грибы(белые) – 1 горсть (молотых в порошок)
Кедровые орехи – 1/2 горсти.
sarımsak – 1 зубок
Кориандр(сушёный) – 1 tk.
Розмарин – 2 dal
Чили – çimdik (iradesiyle)
Перец чёрный(свежемолотый) – tadı.
Соль морская – tadı.
zeytinyağı – 4 st.l.
СОУС:
Горчица зернёная – 2 tk(полные)
Яблочный сок(лучше свежевыжатый) – 100 g.
Лимон – 1 adet.(сок – 3 yemek kaşığı)
yağlı krem – 170 g.
tuz,biber – tadı.
bitmiş yemeğin Fotoğraf:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).

talimat (reçete), pişirmek için nasıl:


pişirmek için nasıl “Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – reçete.


Fotoğraf Hazır yemekler:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).


tarifi gibi? e-posta yoluyla doğrudan e-posta tarifleri alın veya blogun RSS beslemesine abone!



 

Başarıyla burada Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

*