ЧЕБУРЕКИ – retsept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (hech reytinglari bo'lsa)
Loading ...

ingredientlar


Nima kerak (oziq-ovqat moddalari) для приготовления ЧЕБУРЕКИ – retsepti.:
Тесто1 :un
sariyog ` – 1-2 стол.ложки
сахар-1 стол.ложка
tuz-0,5 TSP
2 tuxum
xamir 2:4 stakan un
– 1.3 suv ko'zoynaklar
– 1 столовую ложку водки
– 1 tuxum
– 2 stol. qoshiq o'simlik yog'i
– 0.5 choy qoshiq tuz.
to'ldirish:forcemeat (я беру свиной)
piyoz(ko'p)
ziravorlar tatib
qovurish uchun neft
Tayyor taom foto:
Blankrecipe

ko'rsatma (retsept), pishirishni qanday:


Как приготовить ЧЕБУРЕКИ – retsept.
В воду (400-500 ml.) qo'yish 1 st.l. сахара и 0.5 TSP. tuz, довести почти до кипения, qo'shish 1-2 st.l. yog ', и в тот момент ,когда вода снова соберется закипать, qo'shish 1 maqola. un (=200 гр.)(постепенно хорошо вымешивая. Конечная консистенция должна быть как у густой манной каши)и дать всему этому делупокипеть” ko'proq 1-2 min. Охладить, qo'shish 2 сырых яйца, хорошенечко их размешать. Далее добавлять муку (сколько возьмет)и хорошенечко вымесить(xamir qo'llari Ortda qolgan). При жарке это тесто не лопается ,но повозиться придется. Кстати, соль и сахар можно класть по собственному вкусу, но сахара не должно быть слишком много, иначе при жарке тесто будет гореть.
Есть более простой спсоб приготовления теста:
1. tuz va yog 'bilan suvini qaynatib oling
2. Darhol uni qilish 1/2 stakan un, topaklar aralashtiring harakat, va sovishini kuting .
3. Добавить яйцо и водку .Постепенно добавляя остальную муку, xamir aralashtirmoq.
xamir qo'llari yopishib qolmasligi kerak, yopishqoq bo'lsa bir oz un qo'shing.
kamida uchun tursin 1 soat.
vystaivaniya davomida 1 vaqt peremyat
В фарш из жирной свинины добавляем репчатый лук (по вкусу много или мало) tuz, qora qalampir, чхорошо перемешиваем и добавляем воду, плеснуть водички, чтобы при жарке образовался сок, чтобы чебуреки были сочные.
Далее нужны: скалка, блюдце, vilka. Раскатываем небольшой кружок теста и вырезаем по краям блюдца. На половину кружка кладем тонким слоем фарш, накрываем второй половиной и края придавливаем вилкой. Жарить лучше на сале( я жарю на растит масле)

Foto tayyor ovqat:
Blankrecipe


retsept kabi? Elektron pochta orqali to'g'ridan email retseptlar qiling yoki blog RSS obuna!



 

muvaffaqiyatli Bu yerda Leave a Comment

Sizning email manzilingiz chop qilinmaydi. Kerakli joylar belgilangan *

*