КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – retsept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (hech reytinglari bo'lsa)
Loading ...

ingredientlar


Nima kerak (oziq-ovqat moddalari) для приготовления КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – retsepti.:
600 janob kartoshka
1 Lampochka
1 st.l. yog '
½ моркови
½ корня петрушки
tuz
Tayyor taom foto:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ

ko'rsatma (retsept), pishirishni qanday:


Как приготовить КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – retsept.
В посуде для тушения растопить масло.
Опустить туда натертые на крупной терке коренья, sabzi, мелко нарезанный репчатый лук.
Когда лук подрумянится, налить стакан воды, tuz.
В закипевшую воду положить крупно нарезанный картофель, накрыть крышкой и варить на слабом огне 20-25 min. tayyor qadar.
Подать картофель горячим, посыпав зеленью.

Foto tayyor ovqat:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ


retsept kabi? Elektron pochta orqali to'g'ridan email retseptlar qiling yoki blog RSS obuna!



 

muvaffaqiyatli Bu yerda Leave a Comment

Sizning email manzilingiz chop qilinmaydi. Kerakli joylar belgilangan *

*