Колбаса кровяная – retsept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (hech reytinglari bo'lsa)
Loading ...

ingredientlar


Nima kerak (oziq-ovqat moddalari) для приготовления Колбаса кровяная – retsepti.:
ning 1 м кишки: кровь говяжья 1200, sut 30, жир говяжий 30, piyoz 50.
Tayyor taom foto:
Blankrecipe

ko'rsatma (retsept), pishirishni qanday:


Как приготовить Колбаса кровяная – retsept.
Прямую кишку тщательно промывают, начиняют фаршем и варят колбасу в течение 20 min. Фарш готовят из крови, sut, mayda
нарезанного репчатого лука и жира.

Foto tayyor ovqat:
Blankrecipe


retsept kabi? Elektron pochta orqali to'g'ridan email retseptlar qiling yoki blog RSS obuna!



 

muvaffaqiyatli Bu yerda Leave a Comment

Sizning email manzilingiz chop qilinmaydi. Kerakli joylar belgilangan *

*