курица в вине – retsept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (hech reytinglari bo'lsa)
Loading ...

ingredientlar


Nima kerak (oziq-ovqat moddalari) для приготовления курица в вине – retsepti.:
1 jo'ja
250гр.ОЧЕНЬ мелкого лука
250g. шампиьонов
100g. сала
2st.l. отрого мол.перца
50g. топленого масла
1лавр.лист
1TSP. timyan
1tish. sarimsoq piyoz
250g. красного вина
125гр.куриного бульона(из кубиков)
3st.l. коньяка
1TSP. ohor
un, tuz
Tayyor taom foto:
Blankrecipe

ko'rsatma (retsept), pishirishni qanday:


Как приготовить курица в вине – retsept.
курицу разрезат на 8 qismlari.
натереть перцем, солью и обвалять в муке.
обжарить в топленом масле, issiqdan olib tashlash.
сало растопить,перемешать с маслом, добавить луковички, грибы и потушить. issiqdan olib tashlash.
обжаренное мясо, dafna yaprog'i, тимьян и измльченный чеснок, красное вино и бульон тушить под крышкой 1час до уварки бульона на половину.
курицу вынуть.
бульон заправить коньяком, солью перцем и загустить крахмалом.
tovuq bo'laklari, грибы с луком положить в соус и довести до кипения.
все к столу! yoqimli ishtaha!

Foto tayyor ovqat:
Blankrecipe


retsept kabi? Elektron pochta orqali to'g'ridan email retseptlar qiling yoki blog RSS obuna!



 

muvaffaqiyatli Bu yerda Leave a Comment

Sizning email manzilingiz chop qilinmaydi. Kerakli joylar belgilangan *

*